Hoppa till sidans innehåll

Resultat BSO

10 DEC 2018 20:38
Badminton Stockholm Open, eller BSO, är en av landets största och mest välbesökta ungdomstävlingar under säsongen. Från Fyrisfjädern deltog spelare i alla klasserna, U13,U15, U17 och Elt/U22.
  • Uppdaterad: 10 DEC 2018 20:38

 

De yngre klasserna och främst U13 och U15 hade samlat ett mycket starkt startfält med deltagare från Danmark, Norge och Finland utöver landets egna elit.

I U13 presterade Elof Åberg ännu en gång ett bra resultat, då han i tuff konkurrens avancerade till slutspel. Där förlorade Elof till  en blivande semifinalist i form av Alexander Jacovlevs från Norge.

I U17 fanns spelare från Fyrisfjädern i MJT klassen och här gjorde  flera av klubbens spelare väldigt bra prestationer.
Ulrik Fränden var ytterst när att få revansch på Lukas Forslund från Umeå för förlusten i Borlänge för några veckor sedan. Tyvärr förlorade Ulrik en jämn tresetsmatch, men han har tagit ett stort steg i sitt singelspel denna höst.
Ett stor steg tog även Emil Ehlin som avancerade till semifinal, där han ställdes mot samma spelare som besegrade Ulrik i kvartsfinalen. Emil hade tagit sig till semifinal efter bra och kontrollerat singelspel, och han började även semifinalen på bästa sätt med seger 21-19. Sedan räckte inte orken och kunnandet riktigt till utan Umeåspelaren vann de två avslutande seten övertygande. Även Emil har utvecklats bra under hösten.

I herrdubbel SJT U17 hade paret Ludvig Magdeburg och Ulrik Fränden fått en svår lottning och mötte i sin första match det seedade paret Albin Nilsson/Simon Sandin. Även om det blev förlust i två raka set, presterade paret ett mycket bra andraset som mycket väl hade kunnat leda till setvinst.

                                                                         

Skribent: Christer Olsson
Epost: Adressen Gömd

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link