Hoppa till sidans innehåll

Hemmapremiär Badmintonligan 23 oktober

09 OKT 2018 16:12
Revansch mot Täby i hemmapremiären 23 oktober i Badmintonligan. Efter förslut senast i SM finalen 21 april möts de två topplagen på hemmaplan i Uppsala kl 18:30 i Upplands Boservice Arena
  • Skapad: 09 OKT 2018 16:12

Bana 1

Bana 2

I årets tuffa liga finns flera lag som kommer att kämpa för slutspel. I en garanterat laddad match på hemmaplan ser vi de två topplagen Täby och hemmalaget Fyrisfjädern. 

Pre Game med både mat och dryck erbjuds innan match där respektive lagledare kommer att berätta om kvällens laguppställning och spå matchutgång - förbokas till This is a mailto link .

Efter badmintonskolorna kommer filmvisning och eftermiddasgmys med lite mellanmål att erbjudas innan match, därefter hoppas vi att föräldrar ansluter för att stötta hemmalaget tillsammans med oss alla.

Vi har ett starkt laddat lag med systrarna Sjöö i topp som nyligen tog en viktig seger i damdubbel i Bulgarien. Victor Svendsen, DK, (världsrakning herrsingel nr 53) är sugen på att ta revanch i herrsingeln och Julie Jacobsen, DK, (Världsrankning damsingel nr 68) gör premiär på hemmaplan.

Nytt för denna säsong är en helt ny hemsida där ni kan följa Badmintonligan på www.badmintonligan.se och ny livestreamtjänst för er som inte kan komma till vårt arrangemang kan ni kika på webbsändnning live via SolidSport.

Skribent: Erik Jonzon
Epost: Adressen Gömd

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link