Funktionärer sökes!

Vi söker funktionärer till följande tävlingar under säsongen 18/19

• 27-28 oktober Uppsala Open 2018 spelas på Fyrisfjädern. En utmärkt tävling för nya funktionärer.
  • 25-27 januari 2019 Swedish Junior/U17 International. Internationella juniortävlingar på
  • Fyrisfjädern och Fyrishov.
  • 12-14 april 2019 Svenska Cupen. Juniortävlingar på Fyrisfjädern och Fyrishov.

Till första arrangemanget, Uppsala Open 2018 behöver vi dig som kan ta pass i sekretariatet (dator och utrop), som hallvärd eller i caféet.

Sekretariat innebär att man sitter två personer, en sköter matchutrop och en lägger in resultat i

Tournament Planer. De som kan hantera en dator klarar även av programmet Tournament Planer.

Hallvärd innebär att man hjälper till att lämna ut och ta emot matchprotokoll och bollar. Det innebär även att man är en allt-i-allo som har koll i hallen, ser över toaletterna, tömmer papperskorgar och fyller på papper vid behov samt hjälper till där det behövs.

Café innebär att man gör smörgåsar och serverar lunch samt håller snyggt i cafeterian.

Alla funktionärer bjuds på fika. Funktionärer som tar pass längre än 4 timmar bjuds även på mat.

Anmäl dig som funktionär till Uppsala Open2018 till Resursteamet så fort som möjligt:

Uppdaterad: 05 OKT 2018 10:51
Skribent: Erik Jonzon