Hoppa till sidans innehåll

Klubbkortet hösten 2019


Klubbkortet hösten 2019

Klubbkortet hösten 2019 säljstart – passa på att planera er införsäljning redan nu. Giltighetsperioden är 1 september 2019 till 29 februari 2019. Mer information om Klubbkortet hittar ni här: https://issuu.com/alia10/docs/klubbkortet_web_2019-2020

Vilket engagemang hos alla – ni är super, ni alla (barn och ungdomar) gjorde återigen ett fantastiskt jobb i våras med försäljningen! Idén med Klubbkortet är att vi ska engagera hela klubben i försäljningen, det vi tjänar går rakt tillbaka ungdomsverksamheten. Då vill vi såklart få hjälp från alla våra ungdomar i klubben, från badmintonskolan till tonårsgrupper och tävlingsspelare.

I höstens upplaga hittar du massa företag - kolla in här: http://www.klubbkortet.se/foretag/

De som köper Klubbkortet har genom dess förmånliga rabatter snart fått häftets kostnad tillbaka, och dessutom sparat pengar med hjälp av det. Samtidigt som de stödjer Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala och vår ungdomsverksamhet. Det är viktigt att delta för varje sålt häfte går 90 kr direkt in i klubbens ungdomsverksamhet.

Hur går det till? Hur många ska du sälja?
Tävling 5                              = 3 häften var

Tävling 1 till 4                       = 2 häften var

Övriga                                  = 2 häfte var

Alla häften ska vara tilldelade av sin tränare. Vi att börja dela ut häftena under v.37 Försäljningen kommer då att pågå fram t.o.m. 15 oktober. Redovisas och betalas senast 30 oktober.

Tävling

Vill/kan man sälja fler häften går det självklart bra, och vi har en liten säljtävling, där de 10 ungdomar som sålt flest häften kommer att vinna vår nya klubbhalsduk värde 149kr! Det kommer bl a en bonus som Marcus och Josef beslutar om för tävlingsgrupperna. Badmintonskolorna kommer bl a att ta del av en överraskning.

Som tack för hjälpen erbjuder vi alla som hjälper till att sälja att få möjligheten att köpa en superfin Klubbhalsduk för 129kr inkl moms (ord pris 149kr) – lanseras under september 2019.

Betalning – för enkel uppföljning av kassören kan man bara betala till bankgiro. Om vi inte mottagit en bekräftad inbetalning senast 30 oktober kommer vi att behöva skicka en faktura. Därför är det viktigt att ni sparar kopia på er inbetalning. Vid betalningsfrågor kontaktas: This is a mailto link

Inbetalning av de sålda häftena sker via Bankgiro: 5243-0774 senast 30 oktober 2019.

 

OBS! Ange alltid namn och träningsgrupp i OCR/Meddelandefältet vid Bangiroinbetalning vid inbetalning så att de redovisade pengarna kan kopplas till rätt person. Annars finns risken för efterfakturering.

 

Återlämning av ev överblivna exemplar ska ske till sin respektive tränare som lämnar ett kvitto på återlämning. OM ni inte kan uppvisa återlämningskvitto och vi inte finner någon betalning kommer vi att skicka en faktura på det obetalda beloppet.

Uthämtning av nya häften kan göras först när inbetalning av de tidigare uthämtade häftena mottagits.

Tack för er hjälp och lycka till! // Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala

Uppdaterad: 10 SEP 2019 09:31 Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link