Hoppa till sidans innehåll

Butiksansvarig Servicecenter


Butiksansvarig Servicecenter

Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala är en av Europas största badmintonföreningar med sina ca 4,000 medlemmar. Verksamheten har en stor ungdomsverksamhet med badmintonskola, tränings- och tävlingsgrupper för alla åldrar samt en elitsatsning med spelare och lag som tillhör de bättre i Europa. Klubben har tagit sig till final i Svenska Badmintonligan de senast 18 åren och har erövrat hela 16 Guldmedaljer och två Silvermedaljer. Målsättningen är badminton för alla, där ett av flera fokusområden är para-badminton, d.v.s. badminton för de som har någon typ av funktionsnedsättning. Klubben utövar badminton i Upplands Boservice Arena som är en specialbyggd badmintonanläggning med 18 banor och ägs av klubben.

Fyrisfjädern har över 100 000 besökare årligen och vårt Servicecenter är navet i vår dagliga verksamhet. Servicecentret består av badmintonshop, café och reception. Nu söker vi dig som vill lyfta centret till nästa nivå! 

Arbetsuppgifter 

Du ser till att våra besökare tas emot på bästa sätt, oavsett om de vill ha hjälp med att boka banor eller om de vill köpa ny utrustning eller något att äta efter träningen. Du har fokus på att lösa våra besökares behov samtidigt som du ser vilka möjligheter vi har att öka försäljningen. I din roll har du stora möjligheter att utveckla och påverka butiken och servicecentret. 

I arbetet ingår även administrativa uppgifter som schemaläggning och planering av försäljningen genom t ex kampanjer. Du har budget- och resultatansvar. I din personalgrupp ingår fem medarbetare och du utvecklar ditt team genom feedback, personalmöten och daglig stöttning. 

Din kompetens 

Du som söker har arbetat med handel och service i minst tre år. Du har också någon form av tidigare personalansvar där schemaläggning ingått. Kassavana är ett krav, men lika viktigt är det att du har känsla för siffror och de underliggande faktorerna som gör att man lyckas med försäljning. Som person är du lösningsorienterad och engagerad. Du brinner för service och tycker att mötet med kunden är det bästa med din arbetsdag. Du är också prestigelös och har förståelse för att arbetet innebär allt från en kampanj i sociala medier till att hålla rent och snyggt i köket. God svenska i tal och skrift är ett krav. Då vi är en liten flexibel organisation behöver du även ha körkort då vi hjälper varandra inför våra arrangemang. 

Erfarenhet av att jobba i bokningssystem är meriterande. Ett idrottsintresse är förstås ett plus i kanten, men du behöver inte ha någon erfarenhet av just badminton. 

Annat viktigt att veta 

Dina arbetstider följer hallens öppettider vilket innebär att du arbetar två vardagskvällar/vecka och varannan helg. 

Tjänsten är heltid, tillsvidare med en inledande sex månaders provanställning. Möjligheter till deltidsarbete finns. 

Vi erbjuder goda möjligheter till friskvård. 

Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 16 nov. 

Har du några frågor om tjänsten, kontakta Stefan Börjesson, Tf Ansvarig Servicecenter på 070 418 92 12 

Vi hoppas att du precis som vi vill arbeta inom en anrik idrottsförening och på en uppskattad anläggning och i förlängningen bidra till ett friskare Uppsala. Vår vision är "Badminton för alla" vilket innebär att alla ska känna sig lika välkomna till oss! 

Då många utövare i vår verksamhet är ungdomar följer vi Riksidrottsförbundets riktlinjer om säker miljö för barn och unga vilket medför att vi i ett senare skede av rekryteringen kommer att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Krav
Minst tre års erfarenhet av arbete inom handel och service 
Erfarenhet av någon form av perer i samarbete medsonalansvar där schemaläggning ingått 
Kassavana 
God svenska i tal och skrift 
Körkort för personbil

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i bokningssystem

Rekryteringen samarbete med JOBBET.SE

SÖK JOBBET PÅ JOBBET.SE

Uppdaterad: 20 OKT 2017 15:19 Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 

 

 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link