Hoppa till sidans innehåll

Fyrisfjädern fyller år

12 SEP 2022 15:11
För 60 år sedan bildades föreningen KFUM Uppsala Badmintonklubb. Det tycker vi är värt att fira med påmpa och ståt. 8 oktober är det därför öppet hus i hallen, med bankett på anrika Borgen kl 19.00
  • Uppdaterad: 12 SEP 2022 15:11

Fyrisfjädern fyller år, 60 år närmare bestämt. För 60 år sedan bestämde sig ett par herrar för att badminton, det skall vi spela. Från att ha spelat utomhus, har man via spel i anrika Borgen, sedan tidigt 70-tal spelat på Fyrisfjädern, Sveriges första, klubbägda badmintonhall.

Det har hänt mycket under dessa 60 år, allt för mycket för att få plats med här. Kom och fira med oss i stället!

8 oktober är det dags. Vi öppnar upp hallen för alla som vill komma. Från kl 12.00 kan du komma för att spela med någon av våra elitspelare, äta en korv, lyssna på en och annan legendar berätta om svunna eller mindre svunna tider eller bara hänga med oss i hallen.

Vi kommer ha spel mellan generationer, vi kommer ha uppvisningsmatcher, lekar, stoj, prat och allt annat som hör ett firande till.

Vi avslutar sedan dagen med en hejdundrande bankett på anrika Borgen i Uppsala. Visste ni att det spelades badminton där i början av klubbens existens? Idag är det istället ljuv musik från Orphei Drängar som ljuder i salen.

Alla är välkomna till Fyrisfjädern från kl 12.00 8 oktober, men antalet platser till banketten på Borgen är begränsat. Trerätters middag inklusive välkomstdrink och kaffe får ni för 549kr. Vi kommer fakturera samtlliga deltagare i efterhand. Uppge namn, adress och e-post i anmälan. Sista dag för anmälan 1 oktober, först till kvarn gäller

Ni anmäler er här: https://forms.gle/AAqwvSZ9rDbWqByz8 

Eller via QR-koden nedan

Välkomna 8 oktober!

Skribent: Stefan Börjesson
E-post: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 

 

 Partners

Klicka här


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link