Hoppa till sidans innehåll

Fyrisfjädern till kvartsfinal

31 MAJ 2021 09:06
Vilket lag vi har!
Efter en stabil insats i Mellanserie B med två klara vinster, är Fyrisfjädern klara för kvartsfinal i Badmintonligan
  • Skapad: 31 MAJ 2021 09:06

I lördags spelades Mellanserie B i Trollhättan, där Täby, Trollhättan och Fyrisfjädern gjorde upp om två kvartsfinalplatser.

Fyrisfjädern började dagen med att vinna över Täby med 5-1, efter att ha varit tvungna att lämna W.O. i damsingel p.g.a. sjukdom. Övriga spelare levererade när det verkligen behövdes. Vår Sportchef Henri Hurskainen gjorde en stark insats tillsammans med Oscar Reuterhäll i herrdubbel och vann över Ludvig Axelsson och Larry Li i tre raka set. Victor Svendsen och Albin Hjelm vinner båda sina matcher i herrsingel i raka set, Victor följer sedan upp sin seger med ytterligare en, då tillsammans med Tilda Sjöö i mixeddubbel som man också vinner i tre raka set. Moa Sjöö och Klara Johansson vinner också sin damdubbel i tre raka set

Resultaten hittar ni här: https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/976

I nästa lagmatch tar sig Täby an Trollhättan, en match där Trollhättan hade ett visst favoritskap. Täby drog emellertid det längsta strået denna gång och vinner matchen med 4-2 efter bl.a. en fantastisk insats i mixeddubbel av Elin Boman och Ludvig Axelsson. 

Resultaten hittar ni här: https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/977

I den sista matchen för dagen, ställdes Trollhättan mot Fyrisfjädern. Trollhättan behövde en seger för att avancera till kvartsfinal, men Fyrisfjädern ville annat och tar hem matchen med 4-2. Victor och Albin vinner herrsinglarna i raka set, Moa och Tilda vinner damdubbel också i tre raka. Moa och Oscar förlorar sedan mixeddubbeln efter en tuff femsetare. Oscar revanscherar sig sedan med att ta hem herrdubbeln tillsammans med Daniel Gholiof i ytterligare en tuff femsetare

Resultaten hittar ni här: https://www.scoreboardlive.se/tournament/show/980

Fyrisfjädern och Täby är således klara för kvartsfinal. Finalspelet går i Umeå 11-13 juni och Fyrisfjädern kommer få möta antingen Västra Frölunda eller Påvelund i kvartsfinal.

Skribent: Stefan Börjesson
E-post: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 

 

 


Arena Sponsor

Upplands Boservice


Övriga partners

Klicka här


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link