Hoppa till sidans innehåll

Medlemsparkeringen S2017 2018

21 AUG 2017 15:38
Trots att vi ligger centralt i Uppsala väljer många att ta bilen till vår anläggning. Det finns flera möjligheter till parkering i området. Tyvärr missbrukas parkeringen av Fri-parkerare som tar plats för de som betalar. Nu inleds bevakning i höst.
  • Skapad: 21 AUG 2017 15:38

Parkering vid Upplands Boservice Arena

Fyrishov sköter de flesta av parkeringsytorna runt omkring oss och så även den precis utanför hallen. Ibland kan automater strula men alla parkeringsautomater i området ger giltig biljett samt att man kan ganska enkelt använda sin mobil för betalning.

Medlemsparkeringen (den grusade nedre delen vid hallen) har varit aktiv under ett antal år för att ge de medlemmar som ofta besöker oss en lägre P-kostnad. Tyvärr fuskas det rejält på parkeringen och många icke betalande tar andra betalande platser utan att erlägga  erforderlig avgift. Detta har lett till att vi under september och oktober börjar med att låta Fyrishov bevaka parkeringen och utfärda P-bot för de som ej har giltigt P-bevis från föreningen.
Alla de Medlem PLUS, Föräldramedlemmar, Familjemedlemmar, Tävlingstränande medlemmar samt Stående Medlemmar löser som vanligt sitt P-bevis årligen 1 juli-30 juni och ska ha beviset synligt i bilrutan. Har man flera bilar får man lösa flera P-bevis. P-beviset är kopplat till registreringsnumret.

Vi kommer påbörja bevakningen under hösten med att påminna om att lösa P-bevis – mer information kommer när vi har allt klart.

Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link