Hoppa till sidans innehåll

Dags att förnya medlemskapet

21 AUG 2017 16:14
För att spela badminton i Upplands Boservice Arena ska man vara medlem i Uppsala KFUM Badmintonklubb Fyrisfjädern. Medlemskapet i föreningen förnyas årligen. Medlemskapet gäller från 1 juli till 30 juni året därpå. Kan köpas online eller i arenan.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2017 16:17

FÖRNYA DITT MEDLEMSKAP DIREKT PÅ WWW.MYCOURT.SE

Upplands Boservice Arena ägs privat av Uppsala KFUM Badmintonklubb Fyrisfjädern. Enligt föreningens beslut ska man vara medlem i föreningen för att spela badminton i arenan.

Det har under många år varit obligatoriskt med medlemskap i föreningen men föreningen har inte alltid varit lika bra på att informera och följa upp detta vid besök i arenan. Sedan förra säsongen satsar föreningen tid hos medarbetare och tjänstemän att möta medlemmar och hälsa välkommen till en ny säsong.

Vi får möjligheten att informera om vad som händer i föreningen men också möta medlemmar för att ta del av synpunkter eller bara prata om badminton. Vi har även helt nya elever i badmintonskola eller vuxenkurser som vill ha mer information om vår omfattande verksamhet.

 

Sedan något år har vi börjat styra över medlemmarnas information och bokningar av kurser eller bantid till vårt boknings- och medlemsregister Mycourt.se

Allt fler ser fördelarna med att hantera sina egna medlemsprofiler själv. Enkelt att förnya medemskapet och enkelt att anmäla sig till olika aktiviteter direkt online. Dessutom kommer allt fler klubbrelaterade erbjudande online och beställning av klubbkläder mm.

Vi önskar er välkomna som medlemmar till en ny spännande säsong 2017/2018.

Här kan ni läsa mer om medlemskapet i föreningen

https://www.fyrisfjadern.se/foreningen/medlemskapifyrisfjadern/

FÖRNYA DITT MEDLEMSKAP DIREKT PÅ WWW.MYCOURT.SE

Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link