Hoppa till sidans innehåll

Ett föräldramöte i skolan vill man väl inte missa?

10 OKT 2017 14:05
Den 19 september arrangerades ett föräldramöte för tävlingsgruppernas föräldrar. Av ca 200 ungdomars föräldrar kom ett 20-tal. Varför är vi inte flera föräldrar på ett så viktigt tillfälle att mötas och diskutera?
  • Uppdaterad: 10 OKT 2017 14:07

Foto: Wang Yi

Missar du ditt barns föräldramöte i skolan?

Ett föräldramöte i skolan vill man väl inte missa? Det är ju en träff med läraren som påvisar hur det går för ditt barn i skolan och en dialog mellan skola och förälder. Är det en skillnad i detta om det är en idrottsförening som kallar till föräldramöte? Jag tror inte det, jag hoppas inte det ialla fall.

På agendan stod viktiga punkter som berör träningsmiljön och förutsättningar för barn och ungdom i Fyrisfjäderns tävlings/träningsgrupper. Jag får löpande input/feedback från föräldrar om deras barns badmintonskola/träningsgrupp/tävlingsgrupp. Jag försöker verkligen ha så stora öron jag kan för att höra vad/vilka synpunkter som vi bör beakta för att bli Europas bästa badmintonklubb. När vi så summerar allt och bjuder in till ett möte för att diskutera och informera om förutsättningar, möjligheter, förbättringar och förtydliga vilken hjälp vi behöver för att få all verksamhet att gå ihop - då kommer endast 20-talet föräldrar. Övriga 180 barns föräldrar  som inte är där kan ju inte ta del av den dialog vi försöker skapa. Vad gör vi för fel? undrar vi. Säg ni för vi vet inte riktigt.

Vi tackar ödmjukast de som närvarade denna tidiga höstafton - vi etablerade begreppet Bad-Coins som en del i belöningssystemet för de som hjälper oss med volotärsuppgifter och diskuterade tävlingars nivåer och informerade om en ny hemsida som ser dagens ljus under hösten - mer mobilanpassad och mer lättnavigerad. 

Vi behöver din hjälp

Visste ni ni att vi i föreningen behöver minst 150 personers arbetskraft för att genomföra Svenska Cupen - detta är volontärer som behövs för olika uppdrag allt från siffervändare till hallvärdar och matchledning. Vad har du för kompetens? Som förening behöver vi hjälp med det mesta. Kanske du kan streaming av video - vi behöver din hjälp. Är du duktig på att sy? Vi behöver din hjälp att sy osv. 

Anmäl ditt intresse via detta formulär

 

Kan du som förälder engagera dig? Javisst och det behöver ditt barn och det behöver vi. Vår ambition är att ge den bästa av trygga och bra träningsmiljöer och en upplevelse för de som tävlar hos oss.

Nästa gång vi kallar till föräldramöte hoppas jag att vi kan samla fler som är intresserade av att delta i sitt barns fritidsintresse och utveckling även utanför skolan.

Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link