Hoppa till sidans innehåll

Länge leve Fyrisfjädern

11 OKT 2017 10:00
Länge leve Fyrisfjädern - nu befäster vi vårt namn Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala. Föreningen byter namn - vi säger ju alla Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala så varför inte heta det på riktigt.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2017 14:32

Nytt namn på föreningen röstades igenom vid årsmötet 27 september 2017

Fyrisfjädren Badmintonklubb Uppsala är föreningens "nya namn". Tidigare var det korrekta namnet Uppsala KFUM BMK som ingen egentligen visste vad det var. BMK står för badmintonklubb. Föreningen äger fortsatt 100% av aktierna i Fyrisfjädern AB som förvaltar och driver verksamheten i Upplands Boservice Arena.

KFUM Sverige har senaste året genomgått en större förändring och föreningens tillhörighet till KFUM har löpt ut i samband med KFUM Sveriges omorganisation och årsmöte. Styrelsen i föreningen har gjort bedömningen att man inte finner någon större stödverksmhet i KFUM Sverige samt att de förhöjda medlemsavgifter föreningen betalar med sina närmare 4,000 medlemmar inte motiverar sin tillhörighet längre. Resultatet av detta medförde att styrelsen förelsog en namnändring och att ej ansöka om nytt medlemskap i KFUM Sverige. Detta förslag gotogs och ett enhälligt årsmöte röstade för förslaget.

Föreningen satsar nu på att jobba vidare med verksamhetsplanen för 2017/2018 - namnbytet innebär ingen större förändring i logotyp/varumärke. Ansökan till RF skickas inom kort in för godkännande med bifogat signerat årsmötesprotokoll.

Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link