Hoppa till sidans innehåll

Vi förbättrar hallen 2017

21 AUG 2017 15:21
Denna säsong inleder vi med nymålad och uppfräschad hall invändigt, väggar, sittytor och sarger är ommålade och renoverade. Ny belysning +200st nya LED lampor och 300-700 LUX! Vi ljussätter grottan! Entreprenör Lundqvist EL Uppsala
  • Uppdaterad: 21 AUG 2017 16:40

Vi ber om ursäkt om det är lite stökigt i hallen i höst - vi förbättrar hallen 2017

Enligt vår medlemsundersökning tidigt i våras kunde vi snabbt konstatera att en övervägande majoritet av klubbens medlemmar verkligen uppskattar klubbens engagemang, bemötande och verksamhet i stort och smått. Jätteroligt att allt arbete våra tränare och personal gör varje dag i hallen uppskattas.

Ett område som många poängterar är viktigt är själva träningsmiljön och hallens ytor.

Därför har styrelsen beslutat att lägga mer kraft och ekonomi på att uppgradera hallens ytor succesivt under de kommande åren.

Denna säsong inleder vi med nymålad och uppfräschad hall invändigt, väggar, sittytor och sarger är ommålade och renoverade.

Energibelysning med LED belysning installeras nu med start v33 på alla 18 banor, en investering på över 1,5 miljoner kronor.

I och med nya belysningen kommer det att bli nya rutiner för el-besparing i hallen och belysningen kopplas på till bokad bantid. Vårt bokningssytem kommer därmed att styra vilka banor som ska ha belysning.

I och med detta kommer belysningen att tonas ner efter avslutat bokad tid. När man kommer till hallen och inser att man kanske vill spela längre än bokat kommer vi att erbjuda en sista minuten bokningsmöjlighet till rabatterat pris i mån av tillgängliga banor. Mer info om detta när systemet är implementerat.

I hela anläggningen försöker vi löpande byta ut gammal belysning då det är ekonomiskt möjligt.

Vi hoppas kunna fortsätta med att måla om även andra olika delar i hallen under 2017.

Entrén är en utmaning och det finns säkert 100-tals olika idéer om hur vi kan förbättra den. En utmaning är både ekonomi och konstruktion av en redan från början felkonstruerad hall. Vi har en arbetsgrupp som tittar på olika lösningar men vi kommer inte kunna lösa alla önskningar under denna säsong – arbetet fortsätter dock att renovera den befintliga med ny entré dörr och ommålning innan vintern.

Fri Wifi i Upplands Boservice Arena - enligt medlemsundersökningen i våras framkom även att man skulle vilja ta del av internet då man är i hallen. Vi installerade med Bahnhofs hjälp fritt WiFi i hallen redan under förra säsongen. Se info i hallen nästa gång eller fråga i Service Centret.

Herrbastun renoverades under förra säsongen och har idag många nöjda användare.

Omklädningsrummen är ett väl använt område i hallen. Vi har en åtgärdslista både för dam och herrrummen. Bland annat står nya duschar på önskelistan i damernas omklädningsrum.

Skribent: Erik Jonzon
Epost: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link