Hoppa till sidans innehåll

Öppettider & Priser


 

Öppettider

Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det.

Måndag 11.00 - 22.00
Tisdag 11.00 - 22.00
Onsdag 11.00 - 22.00
Torsdag 11.00 - 22.00
Fredag  8.00 - 18.00
Lördag  10.00 - 18.00
Söndag 10.00 - 20.00

 

Priser

 Banhyra - de listade priserna gäller per bana och timme inkl. moms

 

 Banhyra - de listade priserna gäller per bana och timme inkl. moms

                                                      Strötider               Abonnemang 

Strötid student,

pensionär

Abonnemang 

student pensionär

Vardag 08.00 - 16.00 175 kr 150 kr 110 kr  105 kr
Vardag 16.00 - 22.00 229 kr 205 kr 185 kr  162 kr
Helg 200 kr 175 kr 165 kr  135 kr
         

För plusmedlemmar och ständiga medlemmar lämnas en medlemsrabatt på 10% på ovanstående priser, gäller ej på student och pensionärspriser. Studentpris gäller dem med giltigt studentleg.

Måste jag vara medlem?

Ja vi har ett medlemskrav för att spela och boka bantider. Föreningen äger sin egen hall Upplands Boservice Arena med 18 badmintonbanor och finansieras till huvuddelen av medlemmar, ban- och halluthyrning och ett gott samarbete med näringslivet. För att få hyra bana eller spela i hallens verksamhet behöver man vara Medlem BAS. Läs mer om våra medlemsformer här.

ANMÄL MEDLEMSKAP HÄR

 

Vilka skor får jag använda i hallen?

Hos oss spelas badminton med skor avsedda för inomhusidrott och helst anpassade för racketsport. Skorna är då anpassade att de inte ger några märken i golvet och är anpassade för att ge korrekt stöd och spänst för spel av badminton.

Joggingskor eller skor med svart sula som inte är anpassad för racketsport inomhus är inte tillåtna att användas i hallen. Dessa ger som oftast märken på vårt fina trägolv och risken att skadas är betydligt högre då de inte är lämpliga för badmintonspel. 

Kommer du till oss med felaktiga skor riskerar du att få du spela utan skor - vår personal hjälper dig gärna med att informera om vilka skor som är lämpliga.

 

Sista Minutenpris

För att spela mer än bokad tid kan du vid ankomst kontrollera med personalen om det finns en ledig tid i anslutning till redan bokade tid och då hyra en eller flera banor en tid till. Du får då sista minutenpris på -50% rabatt på ordinarie pris. 

Rackethyra

35 kr/gång - här kan du hyra racket om du vill sedan kan du provspela nytt racket om du vill köpa.

Anmälan innan spel ska ske i Service Centret

Anmälan innan spel krävs för att belysningen på din bokade bana ska tändas vid ankomst. Belysningen och bokningssystemet är kopplat till varandra vilket innebär att om du bokat bana och anmäler dig i Service Centret innan spel så bekräftar personalen att du är på plats och banan tänds så att du kan börja spela.

 

Bokningsstyrd belysning

Belysningen minskas i styrka 5 minuter efter bokad tid till 40% av full styrka om inte nästa spelare är bokad, bekräftad och på väg att börja spela på banan. 

15 minuter efter avslutat spel släcks banan ned.

 

Bastu - ingår i banhyran,  trevlig avkoppling efter spel - nu timerstyrd. NOTERA- under pågående Covid pandemi är bastun avstängd.

Det finns både herr- och dambastu att nyttja. De är timer-styrda och man meddelar Service Centret innan spel så startar de bastun så man kan basta efter avslutat spel i hallen.

 Kontakta oss gärna på tel 018-23 23 33 om du vill veta mer eller för att boka bana.

 

Plusmedlemskap

Vårt samarbete med olika företag innebär att du som plusmedlem hos Fyrisfjädern får en mängd förmåner och erbjudanden kopplat till vårt specialframtagna plusmedlemskort. Kostnaden för plusmedlemskapet är 499 kr/säsong och då ingår förutom samma förmåner som spelmedlemsskapet ger även:

  • 10% på banhyran i Fyrisfjäderns hall
  • 10% rabatt på dina inköp i hallens sportshop 
  • Som Plusmedlem har du även möjlighet att skaffa parkeringskort, för 150kr, som ger friparkering på Fyrisfjäderns nedre parkering.
  • Plusmedlemskapet ger även många fler förmåner som ni  hittar här.

Bli plusmedlem redan idag, det tjänar du på i längden!

Spelmedlemskap

För 49 kr/säsong blir du medlem i Fyrisfjädern. Det här medlemsskapet ger dig:

  • Möjlighet att spela i hallen
  • Erbjudanden från våra sponsorer
  • Information om aktiviteter i hallen som elitseriematcher och tävlingar.

Är det fler i familjen som är aktiva i klubben finns även  familjemedlemskap (600 kr/familj och säsong) och  föräldramedlemskap (100 kr/säsong).

Mer information om våra medlemsskap hittar du  här.

Dagtidkort

För dig som har möjlighet att motionera på dagtid har vi ett mycket förmånligt dagtidskort. Med dagtidskortet så får du spela hur mycket du vill fram till klockan 16:00 alla dagar i veckan!

Kortet kostar 1050 kr/termin, studentpris 800 kr/termin. Priserna gäller per person och termin. Giltigheten sträcker sig till och med 22 december för köp av kort under hösten och till den 18 juni för kort köpta under våren. Kortet kan köpas i Fyrisfjäderns Service Center.

Studenter

Som student har du möjlighet att motionera på Fyrisfjädern till mycket förmånliga priser eftersom vi har studentpriser på badminton. Studentpriserna står i samma pristabeller som de ordinarie priserna. Studentpriset gäller endast vid uppvisande av studentlegitimation och det räcker med att en i gänget kan visa upp det.

Uppdaterad: 12 SEP 2022 10:38 Skribent: Erik Jonzon
E-post: Adressen Gömd

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 

 

 Partners

Klicka här


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link