Hoppa till sidans innehåll

Sponsorer


Bli en av våra partners

Vill du stärka ditt företags varumärke?

Vill du stötta en världsidrott som ligger i framkant beträffande jämställdhet, fair play och är tillgänglig för alla?

Vill du samarbeta med en av Sveriges och Uppsalas mest omtyckta och respekterade föreningar?

Vad kan Fyrisfjädern erbjuda ert företag?

Fyrisfjädern är ett positivt varumärke, att förknippas med oss, stärker inte bara ditt eget varumärke, det förbättrar dina affärer, det gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare och det gör dig till en del av ett exklusivt nätverk av partners som alla tar ett stort samhällsansvar.

Vi hjälper dig att bidra till ett bättre samhälle. Badminton är en av världens mest jämställda sporter. Kvinnor och män, flickor och pojkar tränar och tävlar tillsammans. De får lika mycket prispengar och lika mycket uppmärksamhet i media. Vi satsar också på Parabadminton, du ger genom att stötta Fyrisfjädern, personer med olika funktionshinder möjlighet att aktivera sig och idrotta på sina villkor. Vi står också som arrangör av ”Bästa Barnkalaset” ett populärt arrangemang för alla barn i Uppsala.

Vi ger dig uppmärksamhet. Fyrisfjädern har ett stort samhällsengagemang där idrotten är vårt verktyg. Vi syns och hörs. Med nästan 4000 medlemmar, över 100 000 besökare per år och över 1000 barn och ungdomar som deltar i någon av våra badmintonskolor, träningsgrupper eller läger, når vi långt utanför själva badmintonsporten.

Vi håller dig och dina kollegor starka och friska. Badminton är till för alla, alla kan spela. Utmana en kund på en hård femsetare, ta med kollegorna och spela en timme på lunchen, eller ordna en turnering där du bjuder in kunder, leverantörer, potentiella rekryter och andra partners. Du kan också boka en av våra duktiga instruktörer och få ett fantastiskt träningspass anpassat till era förutsättningar.

Ni kan ha era event hos oss. Klubben äger hallen, så vi har stora möjligheter att anpassa oss till era önskemål när ni håller ett evenemang. En Kick-Off med sportinriktning, en föreläsning eller ett tufft träningspass.

Hör av er, så pratar vi mer om hur vi kan börja vår resa tillsammans

Stefan Börjesson

Marknad & Eventansvarig

076-248 18 93

 

 

 

Våra sponsorer

Huvudsponsor

Arenasponsor

 

Partners

 

 
       
 
 
       
Uppdaterad: 04 DEC 2017 10:29 Skribent: Simon von Knorring
Epost: Adressen Gömd

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 

 

 


Huvudsponsor

 

Arena Sponsor

Upplands Boservice


 Övriga partners


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link