Klubbrabatten hösten 2020

NYHET – vi introducerar Klubbrabatten till höstterminen 2020

Klubbrabatten blir nytt rabatthäfte i klubben från och med höstterminen 2020. Klubbrabatten HT2020 gäller fram till 28 februari 2021.

Det är en ny säsong och som alltid inleder vi även med att sälja rabatthäften. Vi gör denna föreningsgemensamma insats för att kunna hålla nere andra kostnader och kunna erbjuda våra medlemmar bra verksamhet till en så låg kostnad som möjligt. Vi vill så klart få hjälp från alla våra ungdomar i klubben, från badmintonskolan till tonårsgrupper och tävlingsspelare.

I år har vi valt att sälja ett annat rabatthäfte som finns på marknaden, Klubbrabatten. Detta enligt mångas önskemål och även vi har gjort den samlade bedömningen att det är ett bättre innehåll vilket bör göra det ännu lättare att sälja.

Klickar ni här https://klubbrabatten.se/rabatthafte-uppsala/ ser ni hela häftets innehåll.

De som köper Klubbrabatten har genom dess förmånliga rabatter snart fått häftets kostnad tillbaka, och dessutom sparat pengar med hjälp av det. Samtidigt som de stödjer Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala och vår ungdomsverksamhet. Det är viktigt att delta för varje sålt häfte går 100 kr direkt in i klubbens ungdomsverksamhet. Priset per häfte är 200kr.

Hur går det till? Hur många ska du sälja?
Tävling 5                              = 3 häften var

Tävling 1 till 4                      = 2 häften var

Övriga                                   = 2 häfte var

Alla häften ska vara tilldelade av sin tränare. Vi att börja dela ut häftena under v.34. Försäljningen kommer då att pågå fram t.o.m. 15 oktober. Redovisas och betalas senast 30 oktober 2020.

Betalning – för enkel uppföljning av kassören kan man bara betala till bankgiro. Om vi inte mottagit en bekräftad inbetalning senast 30 oktober kommer vi att behöva skicka en faktura. Därför är det viktigt att ni sparar kopia på er inbetalning. Vid betalningsfrågor kontaktas: This is a mailto link

Inbetalning av de sålda häftena sker via Bankgiro: 5243-0774 senast 30 oktober 2020.

OBS! Ange alltid namn och träningsgrupp i OCR/Meddelandefältet vid Bangiroinbetalning vid inbetalning så att de redovisade pengarna kan kopplas till rätt person. Annars finns risken för efterfakturering.

Återlämning av ev överblivna exemplar ska ske till sin respektive tränare som lämnar ett kvitto på återlämning. OM ni inte kan uppvisa återlämningskvitto och vi inte finner någon betalning kommer vi att skicka en faktura på det obetalda beloppet.

Uthämtning av nya häften kan göras först när inbetalning av de tidigare uthämtade häftena mottagits.

Tack för er hjälp och lycka till! // Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala

Uppdaterad: 06 AUG 2020 10:17 Skribent: Erik Jonzon