Klubbrabatten vårterminen 2021

Klubbrabatten våren 2021

Nu är ett rykande färskt Klubbrabatten på gång som vi inom föreningen ska sälja. Vi gör denna föreningsgemensamma insats för att kunna hålla nere andra kostnader och kunna erbjuda våra medlemmar bra verksamhet till en så låg kostnad som möjligt. Vi vill så klart få hjälp från alla våra ungdomar i klubben, från badmintonskolan till tonårsgrupper och tävlingsspelare.

Klickar ni här https://klubbrabatten.se/rabatthafte-uppsala/ ser ni hela häftets innehåll.

De som köper Klubbrabatten har genom dess förmånliga rabatter snart fått häftets kostnad tillbaka, och dessutom sparat pengar med hjälp av det. Samtidigt som de stödjer Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala och vår ungdomsverksamhet. Priset per häfte är 200kr, och 100 kr går direkt in i klubbens ungdomsverksamhet.

Hur går det till? Hur många ska du sälja?

Tävlingsgrup 5 3 häften var
Tävlingsgrupp 1-4 2 häften var
Övriga 2 häften var

Alla häften ska vara tilldelade av sin tränare. Vi kommer att börja dela ut häftena under v.7. Försäljningen kommer att pågå fram t.o.m. 26 mars. Redovisas och betalas senast 31 mars 2021.

Betalning – för enkel uppföljning av kassören kan man bara betala via Sportadmin och den avisering ni får skickad via e-post.

Därför är det viktigt att ni sparar kopia på er inbetalning. Vid betalningsfrågor kontaktas: This is a mailto link

Inbetalning av de sålda häftena sker via Sportadmin och den avisering som kommer att skickas ut i samband med utdelningen av häftena.

OBS! Ange alltid namn på barnet och träningsgrupp i kontakt med oss så vi vet vem frågan berör.

Återlämning av ev överblivna exemplar ska ske till servicecentret och ni ska få ett kvitto på återlämning. OM ni inte kan uppvisa återlämningskvitto och vi inte finner någon betalning kommer vi att skicka en faktura på det obetalda beloppet.

Uthämtning av nya häften kan göras först när inbetalning av de tidigare uthämtade häftena mottagits.

Tack för er hjälp och lycka till! // Fyrisfjädern Badmintonklubb Uppsala

Uppdaterad: 17 FEB 2021 11:41 Skribent: Erik Jonzon