Hoppa till sidans innehåll

Frukostklubben


Välkommen till Frukostklubben, Fyrisfjäderns affärsnätverk.

Vi träffas varje fredag kl 07.00-09.00 för att umgås, spela badminton och äta frukost. Frukosten står framdukad från 08.30, men vill man spela längre brukar det gå utmärkt.

Visst pratar vi affärer, men huvudfokus ligger på att träffas och ha roligt. De kontakter man knyter då, kommer man sätta stort värde på längre fram. En del blir vänner för livet, en del gör affärer ihop, en och annan blir rekryterad och de allra flesta spelar badminton. De allra flesta, inte alla! Det går utmärkt att komma förbi bara för en presentation, ett snack eller bara frukost.

den 27 Augusti lanserar vi Frukostklubben 2.0 med ett något annorlunda upplägg än tidigare. En ny coach kommer ta vårt spel till oanade höjder. Vi kommer dela upp oss i två grupper under träningsmomenten, de som vill lära sig eller arbeta på grunderna i spelet bildar en grupp, de som vill slipa på det de redan har bildar den andra. Efter träningsmomentet som kommer vara ca 45 minuter, spelar vi matcher mot varandra, de flesta på skoj, en del på blodigt allvar.

Efter en minst sagt splittrad säsong, hoppas vi nu på lättade restriktioner, mindre smittoelände och ser fram emot en fantastisk säsong med Frukostklubben.

Vi ses i slutet av augusti!

Uppdaterad: 13 JUL 2021 15:31 Skribent: Stefan Börjesson
E-post: This is a mailto link

 

018 - 23 23 33

 


   

 

@fyrisfjadern

@fyrisfjadern


 

 

 Partners

Klicka här


Idrottens Bingo


 

Postadress:
Fyrisfjädern BMK Uppsala - Badminton
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Besöksadress:
Badmintonstigen 1
75333 Uppsala

Kontakt:
Tel: +4618232333
E-post: This is a mailto link