Vuxenkurser

Organiserad träning för
vuxna motionärer

I våra träningsgrupper finns tre nivåer, Nybörjare, Medel och Avancerad. Är du nybörjare är du välkommen på söndagar och prova på!

Våra vuxenkurser

Vuxenkurser

Våra vuxenkurser bokar du via vår partner SportAdmin. Här hittar du de aktuella kurserna vi erbjuder. Du kan se priser, tillgängliga kurser, platser kvar och när bokningen öppnar. Kom och var med och utveckla ditt badmintonspel och din fysik. Det är du som bestämmer vilka mål du vill nå med ditt spelande. Vi ses på banan!

Individuell träning

Boka personlig träning från någon av våra duktiga badmintontränare Elena och Dmytro. Träningen kostar 600 kr per timme och bokningen kan göras via vår partner MyCourt. Där du kan välja tränare och önskad tid. I priset ingår tränare, banhyra och bollar. Psst! friskvårdsbidrag går att använda till personlig träning.

Vuxenkurser vårterminen 2024

Kom och delta i vår populära gruppträning för vuxna. Vi har tre olika nivåer, nybörjare, medel och avancerad kurs. Våra tränare fördelar deltagarna i olika grupperna. Är du nybörjare är du välkommen på söndagseftermiddagar och pröva på.

Elena Prus och Dmytro Karpenko är denna säsongs tränare. Elena har historik som internationell elitspelare och är en av våra tränare från Ukraina, Dmytro är en av våra tränare från Ukriaina.

Kom och var med och utveckla ditt badmintonspel och din fysik. Det är du som bestämmer vilka mål du vill nå med ditt spelande.

Vårterminen 10 januari till 26 maj 2024

Nybörjarkurs söndagar – 10:00-11:30 – alla nyanmälda placeras i denna grupp
Medelkurs onsdagar kl 18:30-20:00 – tränaren delar in i rätt grupp
Avancerad kurs onsdagar kl 20:00-21:30 – tränaren delar in i rätt grupp

Tränaren avgör vilken gruppindelning som är bäst för individen och gruppen och alla nyanmälda börjar i söndagsgruppen.

Vad ingår?

  • 1,5h badmintonträning
  • Singel/dubbelträning
  • Gruppträning med träningsspel
  • Banhyra och bollar
  • Säsongsavslutning med ”Frukostklubben”

Priser Vårterminen 2024

3 995 kr Basmedlem

3 495 kr Plusmedlem, Föräldra-/Familjemedlemskap

2995 kr Studentpris mot uppvisande av studentlegitimation


*Avgiften betalas i samband med anmälan online. Saknas aktuellt medlemskap aviseras Basmedlemskap som standard. Är du intresserad av ett Plus eller föräldramedlemskap hör av dig till info@fyrisfjadern.se innan du betalar så du får rätt avgift. Medlemsavgiften kan ej återbetalas även om du avbryter ditt deltagande i kursen.

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag när du betalar kursen. Du kan använda e-Passi eller Wellnet.

Du skickar ett mail till Ulrika Andersson med din anmälan på ulrika.andersson@fyrisfjadern.se då får du en bekräftelse på din anmälan och kan sedan betala i kassan på Fyrisfjädern. Alternativt betalar du i vårt system SportAdmin. Behöver du ett skrivet kvitto hör du av dig till Ulrika Andersson.

Du kan delta en gång för att prova på och betala då 300 kr i kassan på Fyrisfjädern. Väljer du att fortsätta hela terminen räknar vi av din prova-på-avgift. Först måste du dock anmäla dig till Ulrika Andersson på mail ulrika.andersson@fyrisfjadern.se

Efter anmälan får du en bekräftelse med ytterligare information.

Problem med anmälan eller friskvårdsfrågor

Kontakta info@fyrisfjadern.se om du får problem med din anmälan.

Säsongsavslutning VT, Breakfast Open 2023