Frukostklubben

Välkommen till Frukostklubben, Fyrisfjäderns affärsnätverk.

Vi träffas varje fredag kl 07.00-09.00 för att umgås, spela badminton och äta frukost. Frukosten står framdukad från 08.30, men vill man spela längre brukar det gå utmärkt.

Visst pratar vi affärer, men huvudfokus ligger på att träffas och ha roligt. De kontakter man knyter då, kommer man sätta stort värde på längre fram. En del blir vänner för livet, en del gör affärer ihop, en och annan blir rekryterad och de allra flesta spelar badminton. De allra flesta, inte alla! Det går utmärkt att komma förbi bara för en presentation, ett snack eller bara frukost.

Den 27 Augusti lanserar vi Frukostklubben 2.0 med ett något annorlunda upplägg än tidigare. En ny coach kommer ta vårt spel till oanade höjder. Vi kommer dela upp oss i två grupper under träningsmomenten, de som vill lära sig eller arbeta på grunderna i spelet bildar en grupp, de som vill slipa på det de redan har bildar den andra. Efter träningsmomentet som kommer vara ca 45 minuter, spelar vi matcher mot varandra, de flesta på skoj, en del på blodigt allvar.

Efter en minst sagt splittrad säsong, hoppas vi nu på lättade restriktioner, mindre smittoelände och ser fram emot en fantastisk säsong med Frukostklubben.

Vi ses i slutet av augusti!