Bra prestationer i alla divisioner efter säsongens sista seriesammandrag

Efter förra veckans seriesammandrag, vilket även var säsongens sista tar vi med oss tre stycken tredjeplatser och en fjärdeplats. Detta innebär att även inför nästa säsong så kommer vi ha lag i varje divison, bra jobbat allihopa!

Nedan finns en kort sammanfattning från respektive lagledare efter säsongens prestationer.

Division 1 (3:e plats), lagledare Oscar Reuterhäll

”Vi har gjort en bra säsong och slutade till sist som trea. Det har varit en lång säsong som haft både motgångar och medgångar. Höjdpunkten för den här säsongen är vårat tillskott i laget av våra extremt duktiga Ukrainare Mykhailo och Oleksii. Även många av våra kommande stjärnor har verkligen visat vad de går för och gjort stora framsteg under säsongen. Nästa år siktar vi återigen mot toppen och hoppas att fler av de yngre jobbar sig in i truppen.”

Division 2 (3:e plats), lagledare Hampus Boldt

”Division 2 har haft ett riktigt bra gäng, vi har haft väldigt kul, både på och men även utanför banan. Vi märkte även snabbt att när vi hade vårt fulla lag så var vi definitivt ett av topplagen i serien och vi hade en bra chans att utmana om en första plats. I slutändan stod Täby obesegrade med ett riktigt tufft lag men de fick slita hårt för den platsen. Vi hamnade på en tredje plats i serien och var endast en match ifrån att avsluta på andra plats över Sollentuna. Jag har sett mina medspelare lära sig mycket under den här perioden. Från att bli snabbare, smartare och generellt bättre spelare till att även bakom plan lära sig coacha och kunna stötta sina medspelare på ett nytt sätt. Vi hade väldigt roligt, vi spelade väldigt bra och jag ser fram emot en till sässong med det här laget där vi förhoppningsvis gör det ännu bättre!”

Divison 3 (4:e plats), lagledare Ludvig Magdeburg

”Vi avslutade säsongen med en fjärde plats och många lärdomar. Många unga spelare har deltagit i laget vilket har varit väldigt lärorikt och bra för deras framtida utveckling. Nästa säsong hoppas vi kunna prestera ännu bättre och ha lika roligt som vi haft nu.”

Division 4 (3:e plats), lagledare Anders Holmberg

”Laget har i mångt och mycket fungerat som en inkörsport till tävlande i serieformat för många av våra ungdomar, och vi har därför haft ett flertal spelare som deltagit i laget under året. Vi slutade på 3e plats i serien, en poäng efter Södermalm men en bit efter de överlägsna seriesegrarna Spårvägen 4. Jag upplever att vi haft en fantastisk sammanhållning under sammandragen och vi har verkligen fungerat som ett lag i alla aspekter, där många av spelarna fått möjligheten att utveckla sitt spel ytterligare. Vi har bra ungdomar och en bra verksamhet.”

Bra jobbat allihopa, ledare som spelare! Men nu laddar vi om inför nästa säsongens seriespel!

Men innan vi laddar om, måste vi först heja fram vårat A-lag som spelar semifinal i Badmintonligan på hemmaplan. Den 4 april 18:30 spelar vi mot BMK Aura om en plats i finalen. Kom och heja!

Nu går vi för guldet!

Division 1
Division 2
Division 3
Division 4