Klubbutskick

(24/11-23) Missa inte Blue November i Fyrisfjäderns shop!

Hej allihopa!

Från och med i dag och resten av månaden pågår Blue November i Fyrisfjäderns shop. Vi gillar det bättre än Black Friday/Black Week.

Nu har ni chansen att köpa utvalda racketar, skor, väskor, kläder och diverse tillbehör till extraordinärt billiga priser. Men bara under resten av november.

Passa på att göra riktigt bra julklappsfynd i vår shop under Blue November. 
Se några av erbjudanden här: https://fb.watch/ov-V28OCFO/?mibextid=WC7FNe

Våra Blue November-priser går EJ att kombinera med andra rabatter.

Välkommen in och shoppa –


Blue November-hälsningar

Kim Knudsen
Verksamhetschef
Fyrisfjädern Badmintonklubb

(23/11-23) Bingolotter till Uppesittarkvällen, julen 2023

Hej alla medlemmar i Fyrisfjädern! 

Nu närmar sig julen och med denna mysiga högtid även den andra av Fyrisfjäderns försäljningsaktiviteter. Vi kommer nu att sälja bingolotter till Uppesittarkvällen den 23 december – en populär svensk tradition, där miljontals svenskar köper bingolotter och på det sättet stöttar Sveriges föreningsliv. 
Jag hoppas, att Du också tycker om Uppesittarkvällen och spelar bingolotto i familjen – stött Fyrisfjädern och köp dina bingolotter hos oss!

Fyrisfjädern säljer enkellotter till Uppesittarkvällen. En lott kostar 100 kronor och av hundringen går 38 kronor tillbaka till föreningen som ett värdefullt bidrag till vår verksamhet.

Låt oss allihop hjälpas åt – ledning, Badmintonskola, tonårsgrupper, tävlings- och elitspelare, vuxenkursare, studenter och abonnenter. Du beställer och hämtar ut det antalet bingolotter du önskar i Fyrisfjäderns servicecenter. Köp till dig själv och hela familjen, till vänner och bekanta och till kollegor och anställda, som vill stötta Fyrisfjädern.

Precis som med Klubbrabatten kommer vi såklart också ha en tävling i samband med försäljningen av bingolotterna! De 20 personerna, som köper flest bingolotter, kommer vinna fina priser – racketar, omsträngningar, kläder, väskor, privatlektioner, speltider, biljetter till Badmintonligan, etc. Vinnarna utses innan julafton!

Tack för att Du stöttar Fyrisfjädern och köper dina bingolotter till Uppesittarkvällen hos oss!

(11/10-23) Missa inte måndagens prestigeladdade derbymatch i Badmintonligan!

Hej alla Fyrisfjädernfans!

Missa inte måndagens prestigeladdade derbymatch i Badmintonligan!

På måndag den 13 november kl. 18.30 tar Fyrisfjädern emot lokalrivalerna Täby Badminton.

Som alltid när Täby står för motståndet kan vi förvänta oss en jämn och stenhård tillställning. Alltid mycket tuffa drabbningar. Lagens spelare känner varandra utantill och ingen vill förlora, så mycket prestige står på spel!

Inför matchen blir det Pregame från kl. 17.30 med middag och uppsnack med spelare och tränare. 

  • Pregame inkl. middag och matchbiljett: 179 kr. – Plusmedlemmar: 100 kr. 
  • Boka Pregame senast på måndag innan kl. 12.00 med antal personer via email till kim.knudsen@fyrisfjadern.se
  • Endast matchbiljett: 80 kr – Plusmedlemmar samt barn/ungdomar under 18 år: GRATIS
  • Matchbiljett köpas på plats i Fyrisfjäderns servicecenter.

Efter senaste segrarna mot Umeå och Spårvägen ligger Fyrisfjädern trea i tabellen med 9 poäng, samma som ledande Västra Frölunda. Täby återfinns på sjätteplatsen med 5 poäng i den mycket jämna tabellen. I måndagens match kan Fyrisfjädern äntligen välkomna danska nyförvärvet Simona Pilgaard, som därmed debuterar i säsongens ligaspel. Simona har haft en del skadebekymmer men är nu äntligen klar för spel. Senast tog hon sig till semifinal i Czech Open.

Täby ställer med all sannolikhet med sitt absolut bästa lag, vilket innebär ett återseende med starka dansken och förre detta Fyrisfjädernspelaren Victor Svendsen i herrsingel. Vi kommer även få se starka dubbelspelarna Clara Nistad och Ludwig Axelsson. Clara har tyvärr avslutat sin elitsatsning men håller fortfarande mycket hög klass medan Ludwig Axelsson utvecklar sig mycket positivt just nu. Senast vann han mixeddubbelfinalen i Czech Open.

Vårt lag behöver allt tänkbart stöd på måndagens derbyfight, så jag hoppas att ALLA kommer till Fyrisfjädern och hejar fram vårt starka lag. Kom och titta. Det blir kul och spännande!


Badmintonhälsningar 

Kim Knudsen
Verksamhets- och Sportchef
Email: kim.knudsen@fyrisfjadern.se 
Mob.: 0704-202202

(20/10-23) Ny match i badmintonligan

På måndag den 23 oktober kl. 18.30 tar Fyrisfjädern emot IFK Umeå. Vi kan förvänta oss en mycket spännande match med badminton i toppklass. Inför matchen kommer vi ha Pregame från kl. 17.00 med middag och uppsnack med spelare och tränare.

  • Pregame inkl. middag och matchbiljett: 179 kr. – Plusmedlemmar: 100 kr.
  • Boka Pregame senast på söndag den 22 oktober med antal personer via email till kim.knudsen@fyrisfjadern.se
  • Endast matchbiljett: 80 kr – Plusmedlemmar samt barn/ungdomar under 18 år: GRATIS
  • Matchbiljett köpas på plats i Fyrisfjäderns servicecenter.

Efter seger i hemmapremiären mot Västra Frölunda blev det tyvärr en 4-2 förlust borta mot Påvelund, som definitivt tillhör guldfavoriterna. Med lite mer tur hade Tilda och Rasmus dock vunnit det femte och avgörande setet i mixeddubbeln och utjämnat till 3-3 men det blev tyvärr setförlust med 12-10 och därmed 3 poäng till Göteborgslaget.

Under de senaste veckorna har våra spelare varit upptagna med individuella tävlingar runt om i Europa. Det har blivit ett flertal fina resultat för våra spelare. Andi Fadel Muhammad vann herrsingel i Polish Open, Rasmus Espersen blev tvåa i Mixeddubbel i Dutch International, Victor Kauffmann gick till kvartsfinal i herrsingel i Dutch International, Moa och Tilda Sjöö gick till kvartsfinal i damdubbel i såväl Belgium International och Scottish Open, Oscar Reuterhäll tog sig till semifinal i både mixeddubbel och herrdubbel i Slovenien och Romina Olyaee gick till semifinal i damdubbel i Slovenien. Dessutom är det glädjande, att Johan Azelius efter många månaders skadefrånvaro nu äntligen är tillbaka fit for fight och redo att tävla.

Nu är det alltså dags för Fyrisfjädern att komma tillbaka i vinnarspåret i måndagens match mot IFK Umeå. Fyrisfjädern ställer med starkast möjliga lag, om inte någon skadar sig i helgens individuella tävling i Tjeckien. Det innebär i såna fall, att det blir hemmadebut för våra danska nyförvärv Simona Pilgaard och Victor Kauffmann. IFK Umeå lär ställa upp med sitt absolut bästa lag med indonesiska stjärnorna Aurelia Salsabila i damsingel och Muh Azabru Kasra i herrsingel.

Vårt lag behöver allt tänkbart stöd på måndag, så jag hoppas att ALLA kommer till Fyrisfjädern och hejar fram våra starka spelare. Kom och titta. Det blir kul och spännande!

Badmintonhälsningar
Kim Knudsen
Verksamhets- och Sportchef
E-post: kim.knudsen@fyrisfjadern.se
Mobil: 070-420 22 02