Hemmamatch på måndag!

Hej alla Fyrisfjädernfans!

Nu är det äntligen dags för ny match i Badmintonligan!

På måndag den 23 oktober kl. 18.30 tar Fyrisfjädern emot IFK Umeå. Vi kan förvänta oss en mycket spännande match med badminton i toppklass. Inför matchen kommer vi ha Pregame från kl. 17.00 med middag och uppsnack med spelare och tränare.  

  • Pregame inkl. middag och matchbiljett: 179 kr. – Plusmedlemmar: 100 kr.
  • Boka Pregame senast på söndag den 22 oktober med antal personer via email till kim.knudsen@fyrisfjadern.se
  • Endast matchbiljett: 80 kr – Plusmedlemmar samt barn/ungdomar under 18 år: GRATIS
  • Matchbiljett köpas på plats i Fyrisfjäderns servicecenter.

Efter seger i hemmapremiären mot Västra Frölunda blev det tyvärr en 4-2 förlust borta mot Påvelund, som definitivt tillhör guldfavoriterna. Med lite mer tur hade Tilda och Rasmus dock vunnit det femte och avgörande setet i mixeddubbeln och utjämnat till 3-3 men det blev tyvärr setförlust med 12-10 och därmed 3 poäng till Göteborgslaget.

Under de senaste veckorna har våra spelare varit upptagna med individuella tävlingar runt om i Europa. Det har blivit ett flertal fina resultat för våra spelare. Andi Fadel Muhammad vann herrsingel och Melker och Tilda tog silver i Polish Open, Rasmus Espersen blev tvåa i Mixeddubbel i Dutch International, Victor Kauffmann gick till kvartsfinal i herrsingel i Dutch International, Moa och Tilda Sjöö gick till kvartsfinal i damdubbel i såväl Belgium International och Scottish Open, Oscar Reuterhäll tog sig till semifinal i både mixeddubbel och herrdubbel i Slovenien och Romina Olyaee gick till semifinal i damdubbel i Slovenien. Dessutom är det glädjande, att Johan Azelius efter många månaders skadefrånvaro nu äntligen är tillbaka fit for fight och redo att tävla.

Nu är det alltså dags för Fyrisfjädern att komma tillbaka i vinnarspåret i måndagens match mot IFK Umeå. Fyrisfjädern ställer med starkast möjliga lag, om inte någon skadar sig i helgens individuella tävling i Tjeckien.  Det innebär i såna fall, att det blir hemmadebut för våra danska nyförvärv Simona Pilgaard och Victor Kauffmann. IFK Umeå lär ställa upp med sitt absolut bästa lag med indonesiska stjärnorna Aurelia Salsabila i damsingel och Muh Azabru Kasra i herrsingel.

Vårt lag behöver allt tänkbart stöd på måndag, så jag hoppas att ALLA kommer till Fyrisfjädern och hejar fram våra starka spelare.Kom och titta. Det blir kul och spännande!

Badmintonhälsningar 
Kim Knudsen
Verksamhets- och Sportchef