Ny medarbetare på Fyrisfjädern!

Vi välkomnar Petra Juremalm till Fyrisfjädern. Idag börjar Petra sin tjänst hos oss som assisterande hall- och servicecenteransvarig.

En rekryteringsprocess genomfördes i våras enligt plan, som vi berättade om på årsmötet i september 2023, för att hitta en ersättare till Viivian som kommer att lämna sitt ansvarsuppdrag då hon numera är pensionär. Vi räknar med att få möjligheten att träffa henne även framöver men då vid behov.

Kort om Petra som bor i en gammal rättarbostad i Rasbo. Är sambo har en vuxen tonåring som bor hemma  (3 har flyttat hemifrån). På gården finns även en hund (Jack Russel), katt och ett gäng höns.

Petra gillar varierat arbete med mycket människor omkring sig. Anser det är viktigt att hålla ordning och reda, skapa bra trivsel och service. Gillar att sköta administration så det funkar för alla.

Petra kommer närmast från Uppsalahem där hon har en lång karriär bakom sig som bland annat arbetsledare, samordnare, kvartersvärd och trygghetsvärdinna.

Rollen som Petra kommer att jobba i innehåller personalansvar för de anställda i Fyrisfjädern AB – rapporterar gör Petra till Kim Knudsen, Verksamhetschef.

Bemanning och förvaltningsansvar för hallen ingår i arbetsuppgifterna. Petra kommer dessutom att jobba både i Service Centret men också med andra uppgifter som bland annat aktiv hallförvaltning och delaktighet i våra arrangemang.

Då vi har mer än 125 000 besök varje år i hallen prioriterar vi nu en tjänst som kommer att hjälpa till att fortsatt hålla en hall i bra skick och hålla en hög servicenivå till alla våra besökare.

Under juni månad gör Petra sin introduktion och kommer att installera sig i sin nya tjänst.

I juli håller vi stängt tre veckor under v28-30. Vi öppnar återigen måndag 29 juli (v31)

Vi önskar Petra varmt välkommen till Fyrisfjädern.