(23/11-23) Bingolotter till Uppesittarkvällen, julen 2023

Hej alla medlemmar i Fyrisfjädern! 

Nu närmar sig julen och med denna mysiga högtid även den andra av Fyrisfjäderns försäljningsaktiviteter. Vi kommer nu att sälja bingolotter till Uppesittarkvällen den 23 december – en populär svensk tradition, där miljontals svenskar köper bingolotter och på det sättet stöttar Sveriges föreningsliv. 
Jag hoppas, att Du också tycker om Uppesittarkvällen och spelar bingolotto i familjen – stött Fyrisfjädern och köp dina bingolotter hos oss!

Fyrisfjädern säljer enkellotter till Uppesittarkvällen. En lott kostar 100 kronor och av hundringen går 38 kronor tillbaka till föreningen som ett värdefullt bidrag till vår verksamhet.

Låt oss allihop hjälpas åt – ledning, Badmintonskola, tonårsgrupper, tävlings- och elitspelare, vuxenkursare, studenter och abonnenter. Du beställer och hämtar ut det antalet bingolotter du önskar i Fyrisfjäderns servicecenter. Köp till dig själv och hela familjen, till vänner och bekanta och till kollegor och anställda, som vill stötta Fyrisfjädern.

Precis som med Klubbrabatten kommer vi såklart också ha en tävling i samband med försäljningen av bingolotterna! De 20 personerna, som köper flest bingolotter, kommer vinna fina priser – racketar, omsträngningar, kläder, väskor, privatlektioner, speltider, biljetter till Badmintonligan, etc. Vinnarna utses innan julafton!

Tack för att Du stöttar Fyrisfjädern och köper dina bingolotter till Uppesittarkvällen hos oss!